A Szervátültetettek Média Szolgálatáért: Várkonyi Attila

A 90-es évek óta rendszeresen hírt ad rendezvényeinkről. Ezek a beszélgetések sokban hozzájárultak, ahhoz, hogy a hallgatók minél több ismeret szerezezzenek a donációról és a szervátültetésről. A Magyar Szervátültetett Szövetsége Várkonyi Attilának a Szervátültetettek Szolgálatáért Média-díjat adományozza.

Várkonyi Attila (Dj Dominique), a 36 aranylemezzel és 5 platina lemezzel büszkélkedő, producer, lemezlovas és jelenleg a Retro Rádió műsorvezetője. Több mint 30 éve fontos része életének a fogyatékos emberek segítése, a jótékonykodás. Számtalan civil szervezetnek, kórházaknak, hátrányos helyzetű csoportoknak szervez rendszeresen gyűjtést.  

A 90-es évek óta rendszeresen hírt ad a Magyar Szervátültetettek Szövetségének rendezvényeiről. Jelenleg az ország egyik legnépszerűbb csatornája, a Retro Rádió műsorvezetőjeként több alkalommal is érzékenyítő műsort adott a szervátültetésről, a donorcsaládokról, szövetségünk programjairól. Ezek a beszélgetések sokban hozzájárultak, ahhoz, hogy a hallgatók minél több ismeret szerezezzenek a donációról és a szervátültetésről.  

A Magyar Szervátültetett Szövetsége Várkonyi Attilának 

a Szervátültetettek Szolgálatáért Média-díjat adományozza.