Szekeres Máté

Máté fotóriporter 2016- ban állított be a Szövetség irodájába, azzal a határozott céllal, hogy ő szervátültetetteket szeretne fotózni. 2017-ben amikor a 35. sajtófotó kiállításon Andre Kertész -díjat kapott a Vesebeteg című fotóriportjáért, ki is nevezete magát az MSZSZ fotósának. Önkéntesként kapcsolódott be a Szövetség munkájába s azóta nem csak év folyamán van ott szinte minden hazai rendezvényünkön, hanem elkíséri a csapatot a nemzetközi versenyekre is. Elsősorban fotóz, de ha kell videofelvételt és filmet is készít, és ő vezette be a 2017-es Világjátékok alatt a Szövetség facebook oldalán az élő bejelentkezéseket is.  

A nevéhez fűződik a Szövetség 20 éves jubileumára az új logó és arculat tervezése, valamint a megújult honlap is jórészt Máté munkáját dicséri. A Szervusz újság fotóinak legjavát is ő készíti.  

Mindezeken kívül még nélkülözhetetlen munkát végzett a Szövetség új informatikai rendszerének a telepítésében és működtetésében, valamint a Szövetség képanyagának archiválásában.

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége 2019-es
A Szervátültetettek Szolgálatáért Díj – Média Díjasa, a szövetségért végzett önzetlen fotográfusi-, arculattervezési és honlapszerkesztési munkájáért.