Életeket védünk

Segélyalap az egészségügyi dolgozók és a szervátültetettek védelméért

Segítsük EGYÜTT az egészségügyi dolgozókat,
és a szervátültetettek védelmét!

Tisztelt Adományozó, Kedves Segítőnk!

A járvány egy előrehaladott szakaszában vagyunk, amelyből még gyorsan, akár napokon belül egy tragikusan fokozódó fázisba kerülhetünk.

A betegekkel közvetlen kapcsolatban lévő egészségügyi személyzet megfelelő védelme közérdek, az ő megfertőződésük az egész egészségügyi rendszert megbéníthatja. Közismert, hogy a védőfelszerelések (lábbeli védő, köpeny, FFP3 minősítésű száj-orr maszk, polikarbonát arcvédő) egyszerhasználatosak, belőlük rendkívül sok fogy a gyógyító tevékenység során.

Magyarországon ötezer szervátültetett él, akik most komoly veszélyben vannak!

Az ő immunrendszerük gyengített, amire a beültetett szerv kilökődésének elkerülése miatt van szükség. A rendszeres kontrollokat viszont nem tudják nélkülözni, mert ennek elhagyása éppúgy veszélyes számukra.

Az értük küzdő egészségügyi dolgozók és a betegek védelmére magánszemélyek és cégek adománygyűjtést kezdeményeztek, amelyet technikailag a Magyar Szervátültetettek Szövetsége kezel.

Kérjük, hogy járuljon hozzá – az Ön számára még nem megterhelő összeggel – a védőfelszerelések azonnali beszerzéséhez, mellyel segítséget nyújthatunk az első vonalban küzdő dolgozók tiszteletet érdemlő, megfeszített munkájához és a szervátültetett emberek védelméhez.

A beszerzést és az importot szakemberek intézik, segítséget nyújtanak nekünk a logisztikai, szállítmányozási, és vámkezelési tevékenységükkel is, amiért nagy hálával tartozunk!

Köszönjük, hogy nemcsak együtt érez, de TENNI IS AKAR az emberi életek megmentéséért!

Azon szervátültetettek akik, úgy gondolják szükségük van szájmaszkra,
többet megtudhatnak a kérelmezésről a következő gombra kattintva:

Az adományokat a következő címre várjuk: 

 

Magyar Szervátültetettek Szövetsége
OTP Bank 11709002-20045106


A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni:
Életeket védünk!

 Beérkezett támogatások a COVID járvány időszakában

0
Támogató
0
A megvásárolt maszkok értéke
0
db szájmaszk szétosztva

Köszönjük minden cég és magánszemély támogatását, és segítségét a logisztikában, szállítmányozásban és vámkezelésben is. Azon támogatóknak is nagy hálával tartozunk akik anonimitásuk megőrzését kérték!

KÖSZÖNJÜK!