Segítsük EGYÜTT az egészségügyi dolgozókat!

Tisztelt Adományozó, Kedves Segítőnk!

A járvány kezdeti szakaszában vagyunk, amelyből gyorsan, akár napokon belül egy tragikusan fokozódó fázisba kerülhetünk.

A betegekkel közvetlen kapcsolatban lévő egészségügyi személyzet megfelelő védelme közérdek, az ő megfertőződésük az egész egészségügyi rendszert megbéníthatja. Közismert, hogy a védőfelszerelések (lábbeli védő, köpeny, FFP3 minősítésű száj-orr maszk, polikarbonát arcvédő) egyszerhasználatosak, belőlük rendkívül sok fogy a gyógyító tevékenység során.

Magyarországon ötezer szervátültetett él, akik most komoly veszélyben vannak. Az ő immunrendszerük gyengített, amire a beültetett szerv kilökődésének elkerülése miatt van szükség. A rendszeres kontrollokat viszont nem tudják nélkülözni, mert ennek elhagyása éppúgy veszélyes számukra.

Az értük küzdő egészségügyi dolgozók és a betegek védelmére magánszemélyek és cégek adománygyűjtést kezdeményeztek, amelyet technikailag a Magyar Szervátültetettek Szövetsége kezel.

Kérjük, hogy járuljon hozzá – az Ön számára még nem megterhelő összeggel – a védőfelszerelések azonnali beszerzéséhez, mellyel segítséget nyújthatunk az első vonalban küzdő dolgozók tiszteletet érdemlő, megfeszített munkájához és a betegek védelméhez.

Az adományokat a következő címre várjuk: 

Magyar Szervátültetettek Szövetsége
OTP Bank 11709002-20045106


A megjegyzés rovatba kérjük feltüntetni:
Életeket védünk!

 

A beszerzést és az importot szakemberek intézik, természetesen társadalmi munkában. A szállítmányozást, a vámkezelést és a költségeket térítésmentesen vállalja a magyar szállítmányozási cég.

Köszönjük, hogy nemcsak együtt érez, de TENNI IS AKAR az emberi életek megmentéséért!