Gyógyszerkiváltási segítség szervátültetettek számára

A Mikszáth Gyógyszertár (1088 Budapest Mikszáth Kálmán tér 4.) lehetőséget nyújt a budapesti transzplantációs központokban gondozott szervátültetett emberek részére az E-receptek vagy hagyományos receptekre felírt gyógyszerek ingyenes kiszállítására abban az esetben, ha valamennyi gyógyszert tőlük kérik be.

Tisztelt Betegeink,

A Mikszáth Gyógyszertár (1088 Budapest Mikszáth Kálmán tér 4.) valamennyi gyógyszerésze és szakdolgozója elkötelezett abban, hogy a transzplantált betegek folyamatos és biztonságos gyógyszerellátását a Koronavírus világjárvány idején is teljeskörűen biztosítsa. A szükséges gyógyszerek bőséges mennyiségben a rendelkezésünkre állnak. Célunk, hogy minél kevesebbet kelljen érintkezniük a külső környezettel, ezért szükség esetén elküldjük Önöknek a lakóhelyükre az e-receptre vagy a hagyományos receptre felírt gyógyszereket.  A térítésmentes kiszállítást abban az esetben tudjuk biztosítani, ha valamennyi gyógyszerüket a Mikszáth Gyógyszertárból rendelik.
A gyógyszerek kiküldéséhez e-recept esetén a TAJ szám megadása szükséges, melyet telefonon vagy e-mail-ben tudnak eljuttatni hozzánk. Hagyományos, papíralapú vény esetén az eredeti recept szükséges, melyet postai úton tudnak elküldeni a gyógyszertár címére. A gyógyszereket akár már másnap kézhez kaphatják a lakhelyükön.
Kérdés esetén állunk a rendelkezésükre a lenti elérhetőségeinken.

Mikszáth Gyógyszertár
1088 Budapest Mikszáth Kálmán tér 4.
Tel.: 06-1-328-0911
FAX: 06-1-235-0979
Megjegyzés: A fenti közlemény a kialakult rendkívüli helyzet miatti, biztonságos gyógyszerellátás érdekében, ellenszolgáltatás nélkül kerül közzétételre. Bármely más patika hasonló mérvű felajánlását is megjelenítjük, amennyiben megfelelő készletekkel rendelkezik az azonnali és ingyenes kiszállításra.

Kép forrása: www.rfi.fr

(Borítókép: www.justdial.com)