Üdvözlünk az KÉTMILLIÁRD LÉPÉS 2021 KIHÍVÁSBAN
Minden nagy expedíció egy egyszerű lépéssel kezdődik…
Meg tudunk együtt tenni 2 milliárd lépést?

A Szervátültetettek Világjátékának Szövetsége (World Transplant Games Federation – WTGF) elkötelezett arra, hogy elősegítse a sportot és a fizikai aktivitást a szervátültetettek közösségében.

Gyalogolj velünk A HOLDRA ÉS VISSZA, mert együtt sikerülhet! KÉTMILLIÁRD LÉPÉS – 10 HÉT ALATT.
Hívjuk fel ezzel a teljesítménnyel a figyelmet a szervadományozás és a szervátültetés fontosságára!

A rendszeres mozgás nem csak a fizikai egészségünket szolgálja, hanem elősegíti a jó lelki állapotot is.
Bátorítsuk hát a világ transzplantált közösségét, hogy éljenek teljes és aktív életet, és ünnepeljük azt, amit elérhetünk ezzel a végső ajándékkal… az élet ajándékával.

A Kétmilliárd lépés kihívás nyitott mindenki számára. Csatlakozhatnak szervátültetettek, élő donorok, donor családtagok, egészségügyi dolgozók, barátok, családtagok, szimpatizánsok.

Hogyan lehetsz részese?

1. LÉPÉS

Töltsd le a MoveSpring applikációt a telefonodra a Google Play áruházból vagy az Apple Store-ból! Ha a webböngészőn keresztül szeretnél regisztrálni akkor kattints a következő linkre ITT! (Amennyiben ezt választod, akkor a letöltött alkalmazásba utána csak elegendő belépned a regisztrált fiókoddal.)

2. LÉPÉS

Regisztráció során add meg a “organization’s code” résznél a következőt: WTGF21
Majd a “Sing up”-ra kattintva kiírja, hogy World Transplant Games Federation, ezután kattints a “confirm”-ra. Ekkor ki kell töltened a regisztrációdat, amihez érdemes megnézned segítség gyanánt videóinkat.

3. LÉPÉS

Csatlakoztasd a fitneszeszközöd vagy válaszd a kézi bevitelt.
Fontos, hogy a mobileszközünkön legyen egy lépésszámláló program is telepítve, mint például a Google Fitnesz alkalmazás, amelybe egyszerűen a Gmail fiókunkkal be tudunk jelentkezni.

4. LÉPÉS

A csapatkapitányok hozzák létre csapatukat a “Create Team”-re kattintva. Fontos, hogy a magyar csapatok létrehozásánál a csapatnév végére mindenképp írjuk oda a “- HUN” rövidítést!

5. LÉPÉS

A csapattagok csatlakozzanak a csapatkapitányuk által beregisztrált csapathoz! Az applikáción belül a keresőbe beírva a csoportnevet rá lehet keresni csapatunkra, majd a “Join Team”-re kattintva máris csatlakozunk.

6. LÉPÉS

Ezek után már csak lépkedj és érezd jól magad! A telefonodon lévő fitnesz alkalmazásod összecsatlakozik a MoveSpring alkalmazással, így folyamatosan számolja lépéseidet égész nap, amit automatikusan szinkronizál.

Hogyan regisztrálj

A regisztráció során a következőket kell kitölteni:

1. Country – Ország
Válaszd ki a listában kikeresve az országok között, hogy “HUN – Hungary”

2.Gender – Nem
Válaszd ki nemed.

(Male=Férfi; Female=Nő; Prefer not to specify=Inkább nem adja meg)

3.Age – Kor
Válaszd ki korosztályod.

4.Type of Participant – Résztvevő típusa
Válaszd ki, hogy hová tartozol.

(Transplant recipient=Szervátültetett; Living Donor or Donor Family=Élő Donor vagy Donor családtag; Health Professional=Egészségügyi szakember; Friend or Family=Barát vagy Családtag; Other=Egyéb)

5.Type of Transplant – Transplantáció típusa
Válaszd ki szervátültetésed tipusát.

(Duble lung=Dupla tüdő; Heart=Szív; Heart/Lung=Szív/Tüdő; Intestine=Bél; Kidney=Vese; Liver=Máj; Single lung=Egyetlen tüdő; Pancreas=Hasnyálmirigy; Pancreas and Kidney=Hasnyálmirigy és Vese; Pancreas Islet Cell=Hasnyálmirigy szigetecske; Other=Egyéb; Not Apolicable=Nem alkalmazható)

Ha kitöltötted a mezőket, kattints a “Continue”-ra és továbblépsz. Ezt követően meg kell adnod Keresztneved (First name) és Vezetékneved (Last name), majd ismét kattint a “Continue”-ra.

Ezek után az E-mail címedet kell megadnod, és létre kell hoznod egy jelszót (Password) a MoveSpring alkalmazáshoz. Majd el kell fogadnod a felhasználási feltételeket és a “Continue”-ra kell kattintanod.

Ez után létre kell hoznod profilodat, és Felhasználó nevedet (Username), ami akár egy becenév is lehet, de akár szám is lehet benne. Fontos, hogy ékezetek nélkül adjuk meg a felhasználónevünket. Az “Edit Profile Picture”-re kattintva, feltölthetünk magunkról fényképet, vagy akár készíthetünk is magunkról fotót, de ha szeretnénk egy aranyos rajzot is választhatunk profilképnek.

A “Continue”-ra kattintva végül ki kell választanunk melyik Fitnesz alkalmazással szeretnénk szinkronizálni a MoveSpring applikációt, hogy a lépéseinket számlálja. Ha kiválasztjuk a nekünk megfelelőt el kell fogadni a feltételeket az “Allow”-ra kattintva, majd a további feltételeket vagy az “Engedélyezés”-re kattintva. (A videónkban a Google Fit alkalmazással szinkronizáljuk a regisztrációnkat.)

Ezek után már csak csatlakoznod kell a csapatodhoz, vagy csapatkapitányként létrehoznod saját csapatodat, amikhez szintén készítettünk segédvideókat, amiket érdemes megnézni.

Hogyan hozz létre csapatot

Hogyan csatlakozz csapatodhoz

A kihívás szervezője a World Transplant Games Federation – www.wtgf.org