A Szervátültetettek Szolgálatáért Díj: Kotáné Cziegler Andrea

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége Kotáné Cziegler Andreának a COVID-19 elleni küzdelemben a szervátültetettekért folytatott elkötelezett munkájáért A szervátültetettek szolgálatáért díjat adományozza.

Andrea 10 éve a Magyar Szervátültetettek Szövetségének irodavezetője. A COVID-19 zárlat ideje alatt kulcsszerepet játszott a Szövetség szervátültetetteket segítő programjainak a kivitelezésében. Az Életeket védünk programunk keretén belül közel 1000 db FFP2-es maszkot borítékolt be egyenként, és postázta heteken keresztül az ország minden táján élő szervátültetetteknek. Nap, mint nap vállalta a fertőzés kockázatát. 

Az Összefogás az életért programban a Magyar Termék cég képviselőivel koordinálta több ezer, árucikk fogadását és 100, közel tizenötkilós élelmiszer csomagot készített össze az erre rászoruló szervátültetetteknek, megszervezve azok eljuttatását is. 

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége Kotáné Cziegler Andreának a COVID-19 elleni küzdelemben a szervátültetettekért folytatott elkötelezett munkájáért 

A szervátültetettek szolgálatáért díjat adományozza.