A Képzett Beteg Program – Online Akadémia 7 év és mintegy 1000 résztvevő tapasztalata alapján készült el azért, hogy segítse megmutatni és megértetni mindazt, amire egy szervátültetettnek szüksége lehet a hosszú és minőségi életért. Korábban élőben tartottuk ezeket a képzéseket, de a Covid-19 miatt elkészült ennek a digitális változata.

A szervátültetés folyamata a sikeres műtéttel nem befejeződik, hanem elindul,
ugyanis az új életed 50 %-ban rajtad is múlik!

Ehhez meg kell értened néhány fontos szabályt, amit biztosan sokan sokféle módon elmondtak, de itt minden fontosat megtalálsz, és lehetőséged lesz kérdezni is. Javasoljuk, hogy pároddal, társaddal együtt szánjátok rá az időt, hiszen számára is fontos megérteni mindazt, ami most a Te testedben játszódik le, és azt is, hogy hogyan tud ebben segíteni

Ugye Te is minél tovább szeretnél
élni a beültetett szervvel?

A PROGRAM TÁMOGATÓI

Ne feledd: itt hiteles információkat kapsz orvosoktól és szakemberektől, akik azért áldozták erre az idejüket, mert hisznek ezek fontosságában. Felhívjuk a figyelmetek arra, hogy a a közösségi oldalakon akár jó szándékkal leírtakról nem tudhatod, hogy neked is jó-e, hiszen nem vagytok egyformák!

 

Sok lesz az információ, de mindig arra gondolj, hogy legalább ennyit meg kell tennie önmagadért, donorodért, szeretteidért! A Képzett Beteg Program tematikája 4 blokkból, és azokon belül több előadásból áll. Fontos, hogy az előadásokat a blokkokon belül sorrendben nézzétek meg, mert azok tartalma egymásra épül.

 

1. Bizonyára lesznek kérdéseid menet közben. Ha a tanfolyam végéig sem kapsz rá választ, küldd el nekünk a kepzettbeteg@trapilap.hu email címre és igyekszünk rá választ kérni az előadóktól. Csak általános, mindenkit érintő kérdésekre tudunk válaszolni, az egyéni, speciális kérdésekre a kezelőorvosod keresd, hiszen ő ismer téged. A kérdéseket Dr. Grózli Csaba, szövetségünk stratégiai- és orvos igazgatója összegyűjti, név nélkül továbbítja az illetékes szakemberekhez, és a válaszokat időről-időre (de nem azonnal) egy fórum formájában fogjuk közzétenni.

 

2. Ha minden előadást megnéztél, megkérünk, majd egy anonim programértékelő kérdőív kitöltésére, mely számunkra lesz visszajelzés. Ez azért nagyon fontos nekünk, hogy a véleményedet fel tudjuk használni a program továbbfejlesztéséhez.

 

3. Mérd vissza mennyit sikerült megértened! Ebben segít egy egyszerű tesztlap. Ha jól töltöd ki, akkor megkapod tőlünk postán a Képzett Beteg Program Online Akadémia elvégzését igazoló oklevelet. Ha nem jut eszedbe a válasz, semmi baj, a videókban visszakeresheted.

 

Ne feledd: Ez a te új éleded, amihez a donorod segített hozzá. Tartozol azzal, hogy mindent megteszel érte!

Készen állsz?

Te is Képzett Beteg lehetsz!

A képre kattintva elérhető a Képzett Beteg program, Online Akadémiájának tesztje. Kitöltésével akár megszerezheted oklevelünket is.

A Kérdőív kitöltésével pedig visszajelzést tudsz nekünk adni, hogy még jobbak lehessünk.
Köszönjük, hogy ezzel is hozzájárulsz munkánkhoz!

EXTRA BESZÉLGETÉSEK

Covid és covid elleni vakcina aktualitások szervátültetetteknek

Szervátültetettek és szervre várók oltási ajánlása

Elindult Tudta? sorozatunk!

Tudj meg Te is érdekességeket és tényeket a szervátültetéssel kapcsolatban.
Kövesd a sorozatot Instagramon, vagy a Facebook oldalunkon!