Miről szól a Lelki immunerősítő?

A szervátültetettek immunrendszerét mesterségesen gyengítik a beültetett szerv megtartása érdekében, így az nem erősíthető. A koronavírus okozta megváltozott helyzetben szükség van arra, hogy védjük a magunk és szeretteink lelki egészségét. Ezért találta ki Gallus Edit kollégáival, Dr. Garai Dórával és Tusor Lillával a Lelki immunerősítőt.

Azt tapasztaltuk, – ahogy sokan mások, – hogy mi is elvesztettük a biztonságunkat, számunkra is kiszámíthatatlanná vált ez az időszak A sok változás és bizonytalanság nagyobb lelki megterhelést okoz, és természetes jelenség a szorongás, pánik, kiszolgáltatottság, tehetetlenség.

Ezzel a programmal a negatív érzések csökkentését tűztük ki célul. Szeretnénk bővíteni a meglévő megküzdési stratégiákat, ötleteket, és kézzel fogható eszközöket, kapaszkodókat nyújtani Nektek.

Podcast beszélgetések:

A koronavírus járvány alatt elindítottunk, és készítettünk nektek egy “podcast” beszélgetőműsort, amiben különböző témák kibeszélésével szeretnénk titeket segíteni. Kövessétek havonta megjelenő beszélgetéseinket, és bátran keressetek minket kérdéseitekkel,
hogy hozzátok tudjuk igazítani beszélgetéseink témáit!

Podcast beszélgetéseink a következő alkalmazásokon érhetőek el:

Spotify
RadioPublic
Pocket Casts
Google Podcasts
Apple Podcasts
Overcast
Castro

Legújabb epizódunk!

Podcastunk Anchor oldala: www.anchor.fm/mszsz

Segíts, hogy jobbak legyünk!

Szeretnél beszélgető témát ajánlani?
Van esetleg kérdésed felénk?
Észrevételed van a Podcast-al kapcsolatban?

Töltsd ki névtelenül ŰRLAPUNKAT IDE KATTINTVA, és ajánlj témát, vagy kérdezz tőlünk BÁRMIT!

Keresd fel TE is a Pszi-csapatunk tagjait!

Lelki támogatásra lenne szükséged? Akadnak nehéz dolgok amiket szeretnél megbeszélni valakivel? 
Akkor bátran fordulj hozzánk, hiszen mi ezért vagyunk.

…mert nem vagytok egyedül!

Pszi-csapat

Gallus Edit

mentálhigiénés szakember és családterapeuta

Gallus Edit szervátültetett vagyok, mentálhigiénés szakember és családterapeuta, már 19 éve élek édesanyám veséjével.
2007 óta segítem a szervátültetett gyerekek szüleit, és felnőtt sorstársaimat. 
 
A “képzett beteg” program egyik megálmodója, egyben megvalósítója is vagyok, és nagyon büszke arra, hogy már több, mint 700 transzplantált vett részt ezeken a hétvégi rendezvényeken. 
 
+36 20 801 7333
gallusedit@gmail.com

Dr. Garai Dóra

pszichológus és családterapeuta

Dr. Garai Dóra vagyok, tanácsadó szakpszichológus, pár- és családterapeuta. 22 éve dolgozom fogyatékos és krónikusan beteg emberekkel és családjaikkal. 

2018. februárjától keddenként a Magyar Szervátültetettek Szövetségének megbízásából segítem a szívtranszplantációra váró, azon átesett embereket a Gottsegen György Országos Kardiológiai Intézetben.

 

 

+36 30 473 4725
garaidoraborbala@gmail.com

Tusor Lilla

klinikai szakpszichológus

Tusor Lilla vagyok, öt éve dolgozom egy összetartó csapat tagjaként. Közös célunk, hogy tegyünk a szervátültetettek és hozzátartozóik testi és lelki egészségéért, egyensúlyáért. Munkám során közelebbről megismerhettem, milyen nehézségekkel kell megküzdeni a transzplantáltaknak és szeretteiknek. Azt tapasztalom, hogy kitartással, humorral, erővel, sok együttérzéssel, egymást támogatva aratnak győzelmet a nehézségeken. 
 
+36 30 976 0552

Korábbi videó bejelentkezések: