KÉRDŐÍV – A szabadidős programokról

Kedves SZEOSZ tagszervezetek!

A Millió lépés az iskoládért kihívásunkban, a program applikációjában és weboldalán szívesen megjelenítjük azokat az eseményeiket, rendezvényeiket, melyeknek az adatait megadják nekünk az alábbi Microsoft Forms űrlap kitöltésével.

Mi a Millió lépés az iskoládért kihívás?

Röviden: mindenki minél több mozgással lépéseket gyűjt az iskolája számára 11 héten át. Az iskola nyerhet 1 millió forintot, a résztvevő pedig fittebb és egészségesebb lesz, ráadásul gazdagodik néhány fontos információval is az egészséggel kapcsolatban és érzékenyítve lesz a szervátültetettek iránt is.

A kérdőív elérhető IDE KATTINTVA, vagy lejjebb görgetve.

A „Millió lépés az iskoládért” kihívással szeretnénk mozgásra ösztönözni a tanulókat, a szülőket – és mindenkit, aki szívesen segítené régi iskoláját – 77 napon keresztül.

A kihívásban a Millió lépés mobilapplikáció letöltésével lehet részt venni, amelyben a lépések mellett további 60-féle mozgásforma alakítható át lépésszámmá. A kihívás 11 hete alatt minden héten más-más kihívó – ismert közéleti személy, sportoló, zenész, influenszer vagy szervátültetett – inspirál a mozgásra.

A kihívás résztvevői virtuálisan végigjárják és megismerik az Országos Kékkör túraútvonalait és legszebb látnivalóit, a napi rendszerességgel küldött „Tudtad-e?” üzenetekből pedig egyre több és több ismeretre tesznek szert az egészséges életmód és a mozgás fontosságáról.

  • A verseny célja: minél több résztvevő bevonásával rendszeres mozgással lépéseket gyűjteni az iskoláknak.
  • Díj: 100 iskola nyerhet sporteszközök vásárlására 1-1 millió forintot az Aktív Magyarország Program felajánlásaként, összesen 100 millió Ft értékben.
  • Célcsoport: általános és középiskolás diákok, szülők, tanárok, véndiákok és bárki, aki szeretné segíteni aktív mozgással az általa választott iskolát.
  • A verseny időpontja: 2023. március 27. – június 11.