SPORTOLÓI KÉRDŐÍV – Edzéslátogatás

Kedves Sportolók!

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége megalakulása óta kiemelten fontosnak tartja, hogy transzplantáltaknak és dializáltaknak sportolási lehetőséget biztosítson. Teszi mindezt elsősorban egészségük megőrzése, rehabilitációjuk elősegítése, aktív életmódjuk kialakítása, illetve hazai és nemzetközi versenyrendszerbe való bekapcsolásuk céljából.

Az elmúlt 30 év rámutatott arra, mit is jelent ez. Ma már köztudott tény, hogy transzplantáltak esetében a beültetett szerv élethosszát akár 30%-kal növelheti az aktív életmód és maga a versenysport. Ám az elmúlt 30 év egyúttal nagyon komoly sportsikereket hozott, a magyar csapat teljesítménye nemzetközi szinten is igen kimagasló helyen áll -a legjobbak között-, ami azt mutatja, hogy befektetett munkánk megtérül!

Ennek szellemében szeretnénk elérni, hogy hazai edzéslehetőségeink és versenyrendszerünk szakmailag és minőségileg is fejlődjön és a lehető legjobb módon megfeleljen sportolóink céljainak.

Koncepciónk az, hogy anonim formában szólaltassuk meg sportolóinkat, hogy elmondhassák véleményüket sportrendszerünkről, azaz edzés- és versenyrendszerünkről, edzőtáborokról, s mindarról, ami a szervátültetettek sportjával összefügg. Így teljesebb képet kapunk munkánkról, erőfeszítéseinkről, de egyúttal arról, mi az, ami nem működik jól. Sportolóink szemszögéből nézve árnyaltabb képet kaphatunk mindezekről, és a jövőben is fontos lesz a véleményük.

Az alábbi linken szereplő edzéslátogatási kérdőív ennek a folyamatnak az első állomása.

Szeretnénk fejlődni abban, hogy sportágaink rendszeres heti edzései minőségileg és szakmailag javuljanak. Szeretnénk ezért, ha e kérdőív segítségével sportolóink elmondanák tapasztalataikat. Ez jobb rálátást biztosítana ahhoz, hogy edzéseinket a jövőben hogyan alakítsuk, miben változtassunk, merre haladjunk tovább, hogy sportolóink szakmai fejlődését mind jobban elősegítsük.

Kérünk Titeket, hogy azokról a szövetségi sportágak edzéseiről, amiken alkalmanként vagy rendszeresen részt vesztek, az itt látható kérdőív segítségével küldjetek visszajelzést. A kérdőívet sportáganként egyszer lehet kitölteni! 

Megköszönve sportos aktivitásotokat:

Poós Gergő
Sportmunkatárs