Csatlakozz hozzánk Te is!

Minden 2000. magyar állampolgár szervátültetett.

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége a szervátültetett és a szervátültetésre váró betegek hosszabb és minőségi életéért dolgozik: aktív és tudatos életet élő, egymást segítő közösséget alkotunk.

Tevékenységi területeink: sport, érdekvédelem, beteg edukáció, közösségépítés. Mindezek együttesen biztosítják, hogy a szervátültetettek olyan aktív és tudatos életet éljenek, amely biztosítja, hogy a beültetett szerv a lehető legtovább működve adjon új életet.

 • Védjük az érdekeidet
  Jogsegély-szolgálat és érdekvédelem
 • Ismeretterjesztés és oktatás
  Amit tudnod kell a hosszabb és minőségibb életért
 • Közösségi élet
  Nem vagy egyedül! Új társakat, új barátokat, új élményeket találhatsz!
 • Szabadidős programok
  Kirándulások, kulturális programok, nyaralások
 • Mozgás- és sport lehetőségek
  Testmozgási lehetőségek és versenyrendszer

Tudtad, hogy a Képzett Beteg edukációs programunkon már közel ezer sorstársad vett részt?

2015. novemberében indítottuk útjára rehabilitációs hétvégénket a Képzett Beteg Programot, ami az 1 éven belüli szervátültetetteknek és azok hozzátartozóiknak szól. A frissen műtött szervátültetett emberek sokszor nem tudják, hogy hova induljanak el a műtét után, hova tartoznak, mit szabad tenniük és mit nem.

Célunk a Képzett Beteg Programmal és ennek online változatával az Online Akadémiával, hogy mi – a Szövetség munkatársai -, mint szenior transzplantáltak olyan információkat adjuk át a szervátültetetteknek, melyeket anno mi nem kaptunk meg a műtét után, de tudjuk, hogy nélkülözhetetlenek.

A legfontosabb feladatunknak tartjuk, hogy átlendítsük a friss transzplantáltakat a kezdeti nehézségeken, és segítsük a társadalomba való visszailleszkedésüket.

Csatlakoznál egy lakóhelyedhez közeli egyesületünkhöz?

Kedvet kaptál valamelyik sportághoz? Szeretnél versenyezni és szervátültetett bajnok lenni?

Szeretnél egy felejthetetlen, vidám hétvégét tölteni 350 sorstársaddal a Trapi-napokon, azaz a Szervátültetettek Országos Találkozóján?

Töltsd ki Te is regisztrációnkat, csatlakozz valamelyik egyesületünkhöz, hogy további információt kapj mindezekről! Az alábbi táblázatot kitöltve, vagy IDE KATTINTVA elérheted a regisztrációt!