Jószolgálati Nagykövetünk a KNK PR&Média Ügynökség

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége tiszteletbeli tagjává és jószolgálati nagykövetévé választja a KNK PR&Média Ügynökség Kft-t a szövetségért és a szervátültetett emberekért végzett önzetlen munkájukért.

Mesebeli a történet egy civilszervezet életében. Telefon, egy ismerősön keresztül kaptuk a kérdést, hogy egy média csapat szívesen dolgozna nekünk. Válasz: de hát nekünk ilyesmire nincs pénzünk!  

De ingyen tennék… 

2013-ban alakult meg a KNK PR&Média Ügynökség Kft, melynek 20 fős csapata nemzetközi színtéren is jelen van, nem csak PR , hanem digitális, közösségi médiás és kreatív szolgáltatásokkal is. Több, a szervátültetettek eseményeit, életét bemutató kampányunkat tervezték, segítették. Nekik köszönhető, hogy kapcsolatba kerültünk a Magyar Termék Nonprofit Kft, -vel és a  Kft. „Vedd a hazait! Védd a hazait!” akciójaként 100 szervátültetett család juthatott segélycsomaghoz. Segítségükkel még több ember ismerheti meg a szervátültetettek életét, a szervátültetés jelentőségét. Hogy miért is teszik, mindezt? szerényen csak így válaszoltak: Önkéntes munkát végzünk, és mi gyarapodunk általa. 

A Magyar Szervátültetettek Szövetsége tiszteletbeli tagjává és jószolgálati nagykövetévé választja a KNK PR&Média Ügynökség Kft-t a szövetségért és a szervátültetett emberekért végzett önzetlen munkájukért. 

A jószolgálati nagyköveti kinevezést Knapcsek Katalin ügyvezető igazgató vette át.