SZAVAZZ a Millió Lépésre!

„MILLIÓ LÉPÉS AZ ÉLETÉRT” címmel hirdettünk közösségi kihívást augusztusban. A program legfőbb célja, hogy az egészséges és szervátültetett emberek együtt mozduljanak meg egy jó ügyért: az EGÉSZSÉGÉRT!

A 10 hetes program 10 szakaszból áll. Minden szakasznak van egy kihívó csapata, és minden héten 10 korszakalkotó történetet és történelmi helyszínt lehet megismerni a szervátültetéssel kapcsolatban (pl. Róma, Bécs, Lyon, Kampen, Boston, Szeged, Budapest). A Millió Lépés mobilapplikáció minden mozgást (113-féle mozgásformát az aerobictól a labdajátékokon át a lovaglásig) lépéssé és valós távolsággá alakít, így a résztvevők virtuálisan gyűjthetik a kilométereket, az így megtett képzeletbeli útjukat pedig térképen követhetik.

A programban a gyalogláson kívül több mint 100 mozgásforma lépésszámmá alakítására is mód van. A verseny győztese az lesz, aki a 10 hetes összesítésben a legnagyobb lépésszámot produkálja. Várják az egészségükért tenni akaró magánszemélyeket, és mindazon vállalatokat, cégeket, amelyek csapatot indítanának és/vagy támogatnák a rászoruló szervátültetetteket.

Az applikáció letölthető a Play Áruházból és az Apple Store-ból is.

Segíthetsz nekünk egy szavazattal, hogy a Millió Lépés applikációja és weboldala az ÉV APPLIKÁCIÓJA vagy épp az ÉV WEBOLDALA lehessen!

SZAVAZZ AZ ÉV APPLIKÁCIÓJÁRA!
#Millió Lépés az Életért app

SZAVAZZ AZ ÉV WEBOLDALÁRA!
#www.milliolepes.hu

A kihívás szervezője a Magyar Szervátültetettek Szövetsége – www.trapilap.hu
Az applikációt készítette a Business Software Solutions Kft.

A program médiatámogatója a KNK PR&Média Kft.