SZJNSZME

Szervátültetettek Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Sportegyesülete

ELÉRHETŐSÉGEK

Elnök: Mató Sándor
Cím: 5008 Szolnok, Ybl Miklós utca 15.
Telefonszám: +36 30 904 3431
E-mail cím: szolnokitrapik@gmail.com

A Szervátültetettek -Jász-Nagykun- Szolnok Megyei Egyesülete 1998-ban alakult azzal a céllal, hogy összefogja és sportolási lehetőséget biztosítson a megyében élő szervátültetetteknek. Az alapítás óta az egyesület tagjai közül számos válogatott sportoló került ki asztalitenisz, atlétika, bowling, úszás és sífutás sportágakban, akik sikeresen szerepeltek a Szervátültetettek Európa- és Világjátékain. 

Az eltelet negyedszázad alatt számos kirándulást is szerveztünk, határon átnyúló kapcsolatot ápoltunk, tömegsport rendezvényeken vettünk részt, és sok horgászversenyt is szerveztünk, melyre meghívtuk a szegedi transzplantációs osztály dolgozóit is, így ápolva az orvos-beteg és nővér-beteg kapcsolatot.  

 

Időközben a működési területünk kiszélesedett, és mára már vannak tagjaink a szomszédos alföldi megyékből is, Bács-Kiskunból és Békésből, hiszen ezeken a területeken nem működik szervátültetetteket tömörítő szervezet. Tagjaink közé örömmel várjuk a három megyéből azokat a szervátültetetteket és családtagjaikat, akik szeretik közösséget és szívesen részt is vállalnak annak fejlesztésében és a programok szervezésében.   

"Lehetsz esendő, bátor, talán az utad kereső, gyámoltalan, magányos, szárnyaszegett, vagy éppen szárnyaló, tudnod kell, nem vagy véletlenül ezen a világon. Szükség van rád. Rád, aki vagy, és akivé holnap válhatsz. "

Todorovits Rea

Egyesületi hírek

Szervátültetettek és szervátültetésre várók bowling kvalifikációs versenyei

Februári verseny 2022.02.12-én Jász-Nagykun-Szolnok Megyei egyesület rendezésében 2022.02.12.-én került lebonyolításra  az idei első kvalifikációs bowling verseny Budapesten a Pearl Bowling Clubban. Minden versenyző nagyon várta már, hogy ismét megmutathassa tudását,...

Tetszik az egyesület? Oszd meg mással is!

Facebook
LinkedIn
Email