Szervusz

Biztonság, bizalom, önbizalom II. rész

Állásinterjú… nem életveszélyes helyzet, de sokaknak (nekem biztosan) próbatétel. Ismeretlen emberek alig fél óra alatt felmérik szakmai értékemet, és visszajelzik azzal, hogy felvesznek vagy sem. Szimpatikus vagyok, el tudják képzelni, hogy része legyek a mindennapjuknak vagy sem.

Kékes futás

Transzplantált futóként 5. alkalommal álltam rajthoz 2021. szeptember 18-án a 24. Kékes Csúcsfutáson.

Közgyűlés és sportnap Egerben

Közgyűlést és sportnapot is szerveztünk ekkorra, mert terveink szerint az egyesület tagjait és a környéken élő szervátültetetteket sportolásra szeretnénk ösztönözni.

Kopjafagondozó önkéntesek

2021 tavaszán létrehoztunk egy önkéntes csoportot azokból a szervátültetettekből, akik arra vállalkoztak, hogy a Fiumei úti Sírkertben az Ismeretlen donorok emlékére állított kopjafa virágágyait gondozzák.

Dobozok (újra)töltve

Megismétlődött a tavalyi akciónk – ezúttal 22 magyar gyártó és kereskedő cég több mint 30-féle terméket ajánlott fel abból a célból, hogy segítséget nyújtson 100 rászoruló szervátültetett részére.

A mosoly mögött

Ma Magyarországon több mint 1100 májtranszplantált él. Ezeket a szervátültetéseket egyedül Budapesten, Semmelweis Egyetem Baross utcai Transzplantációs és Sebészeti Klinikáján végzik.