MMESE

Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete

ELÉRHETŐSÉGEK

Elnök: Bucsiané Kunfalvi Emese
Cím: 1113 Budapest, Laufenauer utca 12. 
Telefonszám: +36 70 618 5187
E-mail cím:  majasegyesulet@gmail.com

Az egyesület 1998. október 13. SOTE Transzplantációs Klinikán alakult. 14 fő májátültetéssel gyógyított tag megalakította a Magyar Májtranszplantáltak Egyesületét. Elnök – Tari Tamás, elnökségi tagok Bucsainé KE, Győriné Király Erika , majd Dudás Ildikó. Az egyesület tagja lett a Szervátültetettek Szövetségének, majd 2004. áprilisában új néven Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete működik tovább. 2022. márciusában  új vezetőséget választottak: elnök – Bucsainé Kunfalvi Emese, elnökségi tagok – Grosz Klementina, Gyurkó Alexandra 

A terveink között áll a korábbi tagok és új májtranszplantált társakkal való kapcsolat felvétel és élő kapcsolat tartás. Állandó kapcsolat a Klinikával és orvosainkkal.

Az Egyesület tagjainak a sportolás lehetőségét segíteni, a Szövetséggel együttműködve, illetve az egyesület tagjainak közös programok szervezése az ismerkedés, élmények szerzése, barátságok kötése, egymás segítésének céljából.

Dolgozunk az Egyesület működéséhez szükséges pénzügyi háttér biztosításán, és a közös programok szervezésén más egyesületek tagjaival.

Hosszú távú terveinkkel szeretnénk elérni, hogy az Egyesület élő közösség legyen, és az eddig elért eredményeket továbbra is biztosítjuk és keressük az új lehetőségeket.

A kérdésfeltevés alapján, hogy: „Miért jó az egyesület tagjának lenni?”  – a kiemelt feladatunk az, hogy
„Legyen jó az egyesület tagjának lenni!”
 

Régiós és helyi programokkal közelebb szeretnénk menni a leendő tagjainkhoz, szeretnénk a jövőben működés hatékonyságát javítani, illetve a kommunikációnkat fejleszteni.

"Adjál akkor is, ha kevés van neked is, adjál akkor is, ha neked is szükséged lenne rá, adjál akkor is, ha neked nem adtak, adjál akkor is, ha a szavaknál többre van szükség - és közben észrevétlenül a reménység emberévé leszel. "

Pál Ferenc

Egyesületi hírek

Szervátültetettek és szervátültetésre várók darts kvalifikációs versenye

Egy megújuló egyesület új kihívása Idén a szervátültetettek és szervátültetésre várók második kvalifikációs darts versenye a Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete szervezésében 2022.04.02-én Vecsésen,...

Májas találkozók 2019

A májátültetettek egyesülete nyárig két találkozót rendezett a hagyományok szerint. Az elsőn, a tavaszi találkozón a pilisi Sipito Pihenőparkban voltunk, ahol eddig még nem jártunk. A második, a már szokásos, 10. alkalommal sorra kerülő nyaralás, a fonyódligeti Éden Üdülőházban zajlott.  A Sipito Pihenőpark, mint új helyszín már évek...

Tetszik az egyesület? Oszd meg mással is!

Facebook
LinkedIn
Email