MMESE

Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete

ELÉRHETŐSÉGEK

Elnök: Bucsiané Kunfalvi Emese
Cím: 1113 Budapest, Laufenauer utca 12. 
Telefonszám: +36 70 618 5187
E-mail cím:  majasegyesulet@gmail.com

Az egyesület 1998. október 13. SOTE Transzplantációs Klinikán alakult. 14 fő májátültetéssel gyógyított tag megalakította a Magyar Májtranszplantáltak Egyesületét. Elnök – Tari Tamás, elnökségi tagok Bucsainé KE, Győriné Király Erika , majd Dudás Ildikó. Az egyesület tagja lett a Szervátültetettek Szövetségének, majd 2004. áprilisában új néven Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete működik tovább.

A terveink között áll a korábbi tagok és új májtranszplantált társakkal való kapcsolat felvétel és élő kapcsolat tartás. Állandó kapcsolat a Klinikával és orvosainkkal.

Az Egyesület tagjainak a sportolás lehetőségét segíteni, a Szövetséggel együttműködve, illetve az egyesület tagjainak közös programok szervezése az ismerkedés, élmények szerzése, barátságok kötése, egymás segítésének céljából.

Dolgozunk az Egyesület működéséhez szükséges pénzügyi háttér biztosításán, és a közös programok szervezésén más egyesületek tagjaival.

Hosszú távú terveinkkel szeretnénk elérni, hogy az Egyesület élő közösség legyen, és az eddig elért eredményeket továbbra is biztosítjuk és keressük az új lehetőségeket.

Régiós és helyi programokkal közelebb szeretnénk menni a leendő tagjainkhoz, szeretnénk a jövőben működés hatékonyságát javítani, illetve a kommunikációnkat fejleszteni.

"Adjál akkor is, ha kevés van neked is, adjál akkor is, ha neked is szükséged lenne rá, adjál akkor is, ha neked nem adtak, adjál akkor is, ha a szavaknál többre van szükség - és közben észrevétlenül a reménység emberévé leszel. "

Egyesületi hírek

Szervátültetettek és szervátültetésre várók darts kvalifikációs versenye

Egy megújuló egyesület új kihívása Idén a szervátültetettek és szervátültetésre várók második kvalifikációs darts versenye a Magyar Májátültetettek Érdekvédelmi és Sport Egyesülete szervezésében 2022.04.02-én Vecsésen,...

Májas találkozók 2019

A májátültetettek egyesülete nyárig két találkozót rendezett a hagyományok szerint. Az elsőn, a tavaszi találkozón a pilisi Sipito Pihenőparkban voltunk, ahol eddig még nem jártunk. A második, a már szokásos, 10. alkalommal sorra kerülő nyaralás, a fonyódligeti Éden Üdülőházban zajlott.  A Sipito Pihenőpark, mint új helyszín már évek...

Tetszik az egyesület? Oszd meg mással is!

Facebook
LinkedIn
Email